vitinka-6 vitinka-03-kiddy staklo-03 staklo-07 staklo-1 pet-02 pet-03 pet-1 pet-15

Vivia na sajmu turizma u Beogradu

22. 02. 2018

vitinka-vivia-beograd-sajam-turizma-2018jpg

Jubilarni, 40. Međunarodni beogradski sajam turizma počeo je danas i trajaće do 25. februara ove godine. Riječ je o modernoj evropskoj komercijalnoj manifestaciji koja na svoj način predstavlja i zaštitni znak beogradskog sajma. Beogradski sajam turizma je, kako pokazuju mnoge ekonomske analize, najznačajnija turistička manifestacija ne samo u Srbiji, nego i u jugoistočnoj Evropi, budući da već četiri decenije promoviše najnovije trendove i dešavanja u međunarodnoj turističkoj industriji i otvara nove perspektive u razvoju turističkog biznisa.

Kompanija "Vitinka" i ove godine je jedan od učesnika ove značajne manifestacije.

"Srećni smo što smo ponovo u Beogradu i što ćemo se u narednim danima družiti sa Beograđanima i mnogobrojnim gostima sajma. Beogradski sajam krajem februara svake godine na nekoliko dana postaje „svijet u malom“, ali i privredna manifestacija koja, uz poslovne, okuplja i na desetine hiljada posjetilaca. Nadamo se da će posjetioci kao i svake godine probati i degustirati naše proizvode i uživati u novim ukusima, kao i da će im asocijacija na našu kompaniju biti odličan ukus, kvalitet i tradicija, koju godinama gradimo. Nastavak trenda rasta kompanije Vitinka, upravo je, i ulazak i širenje i na tržište Srbije i poslovna vizija širenja u regionu jedan je od naših vodećih prioriteta u ovoj i narednim godinama", rekli su iz kompanije Vitinka, povodom otvaranja ovog sajma.

Regionalni i međunarodni karakter sajma turizma u Beogradu, potvrđuje činjenica da sve veći broj izlagača i posjetilaca dolazi iz svih dijelova svijeta a zahvaljujući tome, ponudu destinacija ove godine čini većom nego svih prethodnih.

Vitinka-Vivia-Beograd-sajam-turizma-2018

Vitinka-Vivia-Beograd-sajam-turizma-2018

OSTALE VIJESTI