vitinka-6 vitinka-03-kiddy staklo-03 staklo-07 staklo-1 pet-02 pet-03 pet-1 pet-15

Vitinkini proizvodi i na 11. Sajmu privrede i turizma u Derventi

26. 08. 2016

vitinka-sajam-privrede-derventa-2016jpg

Na više od 3200 kvadratnih metara otvorenog i zatvorenog sajamskog prostora, u Derventi je  u okviru tradicionalnog 165. vašara, počeo 11. Sajam privrede i turizma.
Na ovogodišnjem sajmu izlaže preko 130  izlagača iz Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore, ali i iz jednog broja zemalja Evropske Unije. Manifestaciju je otvorenom proglasio ministar industrije, energetike i rudarstva u Vladi RS  Petar Đokić, koji je naglasio da je Derventa najsvjetliji primjer uspješne lokalne zajednice koja brine o svom razvoju i naglasio da će Vlada RS i ubuduće nastaviti da potpomaže razvoj BH opština, kao i da će i dalje podržavati uspješne privredne projekte i kompanije u zemlji.
Pored ministra industrije, energetike i rudarstva, otvaranju sajma u Derventi, prisustvovali su i ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Zlatan Klokić, te načelnici komšijskih opština Brod i Stanari.

Vitinka-sajam-privrede-Derventa-2016

Već u prvim danima, po otvaranju sajma, kompanija Vitinka bilježi veliku posjećenost na svom štandu. Osim već poznatih Vitinkinih brendova, svi oni koji posjete ovih dana Derventu, na Vitinkinom štandu moći će da probaju Vitinkine nove proizvode iz linije Vita sa ukusom narandže i višnje.
Riječ je o negaziranim, osvježavajućim napicima, pravljenim od voćnih baza sa velikim udjelom vitamina. Ono što je novost u kompaniji Vitinka su i Vitinka sirupi sa ukusima jabuke, narandže, limuna, maline i manga, koje možete potražiti u svim trgovačkim lancima širom Bosne i Herceovine.
Na derventskom sajmu dio Vitinkine ponude svakako su i Vivia, čista, zdrava i izvorska voda, Vitinka-prirodna mineralna voda, Vivia limun limeta- negazirano osvježavajuće bezalkoholno piće od biljnih ekstrakata sa ukusom limuna, Ledeni čajevi kao superiorno ljetno osvježenje,  Nikad obični Exotic napici sa ukusima Kruške i Limete Marakuje kao savršen spoj prirodne mineralne vode, voćnog soka i prirodnih aroma, te Cola i Nara, gazirana osvježavajuća, bezalkoholna pića od biljnih ekstrakata sa Steviom, najzdravijim prirodnim zaslađivačem. Tu su i Vita limun i grejp, nar i grožđe i multivita- kao idealan spoj vašeg omiljenog voća koji život čini slađim.
Kvalitet i i prirodni i zdravi proizvodi razlog su da ovih dana posjetiti štand kompanije Vitinka na sajmu u Derventi i uvjerite se zašto je upravo ova kompanija,  na nedavno održanom 83. po redu sajmu u Novom Sadu trijumfovala kao apsolutni šampion kvaliteta.

Vitinka-sajam-privrede-Derventa-2016

Vitinka-sajam-privrede-Derventa-2016

Vitinka-sajam-privrede-Derventa-2016-04 

OSTALE VIJESTI