vitinka-6 vitinka-03-kiddy staklo-03 staklo-07 staklo-1 pet-02 pet-03 pet-1 pet-15

Vitinka u posjeti UKCRS

04. 10. 2017

vitina-vivia-posjeta-ukcrs-2017jpg

Povodom obilježavanja Međunarodne sedmice djeteta predstavnici kompanije “Vitinka” danas su u Banjaluci posjetili Kliniku za dječije bolesti i Kliniku za ginekologiju i akušerstvo, te prigodnim poklonima obradovali djecu i majke koje trenutno borave na ovim odjelima.

“Veliko nam je zadovoljstvo što smo danas ovdje i što smo imali priliku da simboličnim poklonima djeci sa Klinike za dječije bolesti, kao i porodiljama koje borave na odjelu za ginekologiju i akušerstvo uljepšamo boravak u bolnici. Osoblju i pacijentima ovih klinika danas smo donirali i VIVIA OH aparate za vodu, kao i dovoljne količine Vivia - čiste, zdrave i izvorske vode, koja će mamama, bebama ali i djeci, prilikom boravka u bolnici, obezbjediti dovoljne količine zdrave vode”, izjavili su nakon posjete Kliničkom centru u Banjoj Luci čelnici iz kompanije Vitinka.

Osluškujući potrebe zdravstvenih ustanova Vitinka će i u narednom periodu, kroz neke nove donacije, pomagati klinike u Bosni i Hercegovini, kako bi dala svoj doprinos u stvaranju što boljih uslova za boravak i liječenje pacijenata.

Vitina-Vivia-posjeta-UKCRS-2017

Vitina-Vivia-posjeta-UKCRS-2017

Vitina-Vivia-posjeta-UKCRS-2017

Vitina-Vivia-posjeta-UKCRS-2017

OSTALE VIJESTI