vitinka-6 vitinka-03-kiddy staklo-03 staklo-07 staklo-1 pet-02 pet-03 pet-1 pet-15

Vitinka novi partner FK Sarajevo

14. 04. 2018

vitinka-novi-partner-fk-sarajevo-2018jpg

Kompanija “Vitinka” i Fudbalski klub Sarajevo ovog vikenda potpisali su ugovor o saradnji. Bordo klub tako je dobio novog partnera, a Vitinka je iskazala svoju snažnu društvenu odgovornost i želju da podrže vrhunski sport u skladu sa svojim kapacitetima.
Fokus saradnje između “Vitinke” i FK Sarajevo biće usmjerena na promociju Rooster-a, novog proizvoda kompanije Vitinka. Rooster je energetsko piće, koje podiže energetski balans i predstavlja inspiraciju i dodatnu snagu ljudima koji mnogo rade, uče i onima koji su stalno u pokretu. Iz Vitinke istiću da se nadaju da će novo energetsko piće “Rooster” biti popularno naročito među mladima, a njegove karakteristike su odličan ukus i vrhunski kvalitet.
“Ugovor sa FK Sarajevo kao jednim od najstarijih i najuspješnijih klubova u državi je početak naše uspješne saradnje i to sa Vitinkinim najnovijim brendom, energetskim napitkom Rooster koji će im pružiti novi snažan izvor energije. FK Sarajevo definitivno dobija dugoročnog i pouzdanog partnera i želimo da zajedno u godinama koje slijede nižemo sportske uspjehe kao i do sada. Vitinka je oduvijek pomagala razvoj sporta i bodrila sportiste na domaćim i međunarodnim takmičenjima. Mi ćemo se kao kompanija i dalje radovati uspjesima koje postižu sportisti i bićemo pouzdan partner svim mladim ljudima koji se bave sportom i žele da ostvaruju vrhunske rezultate”, izjavio je prilikom potpisivanja ugovora Mirko Savić, direktor marketinga kompanije "Vitinka".
Brend “Rooster” tokom vikenda bio je glavni pokrovitelj gradskog derbija između FK Sarajevo i FK Željezničar, na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase” a saradnja Vitinke i fudbalskog kluba Sarajevu nastaviće se i ubuduće.
Fudbalski klub Sarajevo, nakon potpisivanja ugovora izrazio je svoje zadovoljstvo sklopljenom saradnjom, te kompaniji “Vitinka” i njihovom brendu “Rooster” čestitao na pristupanju velikoj Bordo porodici, okupljenoj oko ovog kluba.

Vitinka-novi-partner-FK-Sarajevo-2018

Vitinka-novi-partner-FK-Sarajevo-2018

OSTALE VIJESTI