vitinka-6 vitinka-03-kiddy staklo-03 staklo-07 staklo-1 pet-02 pet-03 pet-1 pet-15

Vitinka daruje za praznike

05. 04. 2018

vitinka-vivia-daruje-za-praznike-2018jpg

Povodom  predstojećih Vaskršnjih praznika predstavnici kompanije “Vitinka” danas su u Banjaluci posjetili Kliniku za dječije bolesti - Hematonkološko odjeljenje i Kliniku za ginekologiju i akušerstvo, te prigodnim poklonima obradovali djecu i majke koje trenutno borave na ovim odjelima.

“Veliko nam je zadovoljstvo što smo danas ovdje i što smo imali priliku da simboličnim poklonima djeci sa Klinike za dječije bolesti, kao i porodiljama koje borave na odjelu za ginekologiju i akušerstvo uljepšamo boravak u bolnici. Obezbjedili smo dovoljne količine Vivia - čiste, zdrave i izvorske vode za mame, bebe ali i djecu. Takođe posjetili smo Hematonkološko odjeljenje i mališane koji se liječe od malignih bolesti, ali i Roditeljsku kuću gdje borave mališani i njihovi roditelji čiji je svaki dan prava i lavovska borba, te im poželjeli brzo ozdravljenje ”, izjavili su nakon posjete Kliničkom centru u Banjoj Luci čelnici iz kompanije Vitinka.

Osluškujući potrebe zdravstvenih ustanova Vitinka će i u narednom periodu, kroz neke nove donacije, pomagati klinike u Bosni i Hercegovini, kako bi dala svoj doprinos u stvaranju što boljih uslova za boravak i liječenje pacijenata.

Vitinka-Vivia-daruje-za-praznike-2018

Vitinka-Vivia-daruje-za-praznike-2018Vitinka-Vivia-daruje-za-praznike-2018

 

OSTALE VIJESTI