vitinka-6 vitinka-03-kiddy staklo-03 staklo-07 staklo-1 pet-02 pet-03 pet-1 pet-15

Tri zlatne medalje za "Vitinku" na sajmu u Zenici

06. 10. 2017

vitina-vivia-sajam-zeps-zenica-2017jpg

U Zenici je u toku 24. generalni bh. sajam privrede ZEPS. Blizu 600 izlagača iz 26 zemalja Evrope i svijeta i ove godine na sajmu u Zenici predstavlja svoje proizvode i usluge, razmjenjuju iskustva i ostvaruju nove poslovne kontakte. Sajam protiče u odličnoj atmosferi sa akcentom na nove trendove iz oblasti energetike, ekologije, poljoprivrede, prehrane i informatike, a na samom otvaranju najboljima su dodjeljena priznanja za kvalitet.

Naša kompanija okitila se sa tri zlatne medalje i to za Vitinku - prirodnu mineralnu vodu, Viviju - prirodnu izvorsku vodu i nikad običnu Exotic krušku.

“Drago nam je što sajam iz godine u godinu ima sve više i izlagača i posjetilaca a ono na šta smo posebno ponosni su nagrade kao potvrda za kontinuitet kvaliteta za proizvode koji nastaju u kompaniji Vitinka. Srećni smo zbog zlata za naše najpoznatije brendove Vitinku, Viviju i Exotic i trudićemo se da povjerenje koje nam ukazuju naši kupci opravdamo i godinama koje dolaze”, rekao je primajući nagrade za kvalitet proizvoda Mirko Savić, direktor marketinga kompanije Vitinka.

Generalni bh. sajam održava se 24. godinu zaredom, a 14. put organizovan je i Međunarodni sajam metala ZEPS Intermetal.

“Konačne brojke kažu da imamo  587 izlagača iz 26 zemalja i 9,5 posto više izlagača nego prošle godine”, rekao je otvarajući sajam Vedad Šestić, generalni direktor ZEPS - a dodavši da ovi podaci i ove 2017. godine sajam privrede stavljaju na mjesto vodećeg sajamskog događaja u Bosni i Hercegovini.

Vitina-Vivia-sajam-ZEPS-Zenica-2017

Vitina-Vivia-sajam-ZEPS-Zenica-2017

Vitina-Vivia-sajam-ZEPS-Zenica-2017

OSTALE VIJESTI