vitinka-6 vitinka-03-kiddy staklo-03 staklo-07 staklo-1 pet-02 pet-03 pet-1 pet-15

Promocija novih ukusa na sajmu u Banja Luci

22. 09. 2016

vitinka-sajam-turizma-banjaluka-2016-01jpg

U Banja Luci je danas počeo Treći međunarodni Sajam turizma i zdravlja 2016 čiji organizator je Turistička organizacije grada Banja Luka. Na sajmu učestvuju turistički promoteri iz Bosne i Hercegovine i regiona, te brojni privrednici i izlagači iz raznih oblasti od medicine, ekologije pa do organske hrane. Na banjalučkom sajmu turizma i zdravlja svim posjetiocima i ove godine predstaviće se i kompanija Vitinka.

Vitinka-sajam-turizma-banjaluka-2016

Novost iz kompanije Vitinka ovih dana su novi ukusi iz linije Vita sokova, koje možete potražiti na policama svih trgovačkih lanaca u BIH.

Vitinkina Vita linija sada je obogaćena novim Vita ukusima višnja i narandža.Svi sokovi iz Vita linije su osvježavajući, negazirani napici od voćnih baza, koji sadrže komleks esencijalnih vitamina neophodnih za savršeno funkcionisanje vašeg organizma i bazirani su na izvorskoj vodi Vivia. Ukoliko posjetite štand Vitinke na sajmu u Banja Luci bićete u prilici da zasladite dan  uz nove Vitinkine Vita ukuse: višnju i narandžu, te stare;  limun i grejp i nar i grožđe.

Posjetite nas u dane vikenda, jer je ulaz na sajam za sve posjetioce besplatan, a radno vrijeme je od 11 do 19 časova.

Vitinka-sajam-turizma-banjaluka-2016

OSTALE VIJESTI