vitinka-6 vitinka-03-kiddy staklo-03 staklo-07 staklo-1 pet-02 pet-03 pet-1 pet-15

Najljepše novogodišnje čestitke nastaju u Mozaiku prijateljstva

25. 12. 2019

mozaik-čestitkepng

Ove godine vrijeme je da umjesto Viber porukom ili sticker-om, Novu godinu dragim osobama čestitate kao nekad, lijepom, originalnom čestitkom u koju ćete zapisati svoje želje. Upravo takve, nastaju u Mozaiku prijateljstva, unikatne čestitke u koje je utkano mnogo ljubavi i strpljenja, a čijom kupovinom, ujedno, pomažete rad javne kuhinje.

Na projektu izrade čestitki, suvenira i ukrasa u okviru Mozaika prijateljstva angažovani su korisnici javne kuhinje i dnevnog centra, ljudi s poteškoćama u razvoju, invalidi, slabovide osobe i bake iz dnevnog centra. Čestitke se izrađuju od recikliranih materijala sa novogodišnjim motivima, motivima grada i kulturnog nasljeđa, pa se mogu koristiti i za druge prilike.

Nekoliko domaćih kompanija, među kojima je i Vitinka, uključile su se u podršku rada Mozaika kroz kupovinu novogodišnjih čestitki kojima će obradovati svoje poslovne partnere. Pozivamo i ostale kompanije i državne institucije da, u skladu sa svojim mogućnostima, podrže ovaj humanitarni projekat i ove godine svoje poslovne poklone učine malo toplijim i originalnijim.

OSTALE VIJESTI