vitinka-6 vitinka-03-kiddy staklo-03 staklo-07 staklo-1 pet-02 pet-03 pet-1 pet-15

Na redu je Baskonija

03. 11. 2016

vitinka-vivia-sponzor-kk-crvena-zvezda-2016jpg-1

Takmičenje u Evroligi se nastavlja. Trener KK Crvene zvezde Dejan Radonjić zna kako se pobijeđuju španski timovi, a kao i uvijek i ovog puta vjeruje u svoju ekipu. Ipak, poziva na oprez i svjestan je da u Beogradskoj areni sutra od 19 časova i u okviru 5. kola Evrolige gostuje tim ogromnog evropskog rejtinga.

Vitinka-Vivia-sponzor-kk-Crvena-Zvezda-Evroliga

„Godinama je Baskonija u samom vrhu evropske košarke. Ekipa koja je na startu takmičenja Evrolige pokazala da i ove godine može daleko da dogura i da su dobro nadomjestili odlazak igrača. Imaju mnogo razloga da vjeruju da i ove sezone mogu do fajnal-fora. Favoriti su, ali je nama izazov da ih poremetimo u ambicijama“, – poručio je Radonjić uoči utakmice sa Baskonijom.

Iako u pitanju nije atraktivna ekipa poput Real Madrida ili Barselone, pokazala je da i te kako može da se nosi i sa favorizovanim ekipama.

„Pobijedili su Real u gostima, a ako se ne varam Madriđani su izgubili još samo od CSKA u Evroligi. Naš protivnik igra brzo, atletski je dobra ekipa i odlično šutira. To što postižu mnogo poena nije neočekivano. Ima mnogo igrača koji mogu da se iskažu individualno, a sa druge strane to je odličan kolektiv“,  svjestan je Radonjić opasnosti koje sutra prijete njegovom timu.

Vitinka-Vivia-sponzor-kk-Crvena-Zvezda-Evroliga

On je pozvao navijače da dođu u Arenu i da i sutra bodre košarkaše na terenu. Uz crveno-bijeli tim i sutra će biti voda Vivia, kao oficijelni sponzor tima.

Vitinka-Vivia-sponzor-kk-Crvena-Zvezda-Evroliga

OSTALE VIJESTI