vitinka-6 vitinka-03-kiddy staklo-03 staklo-07 staklo-1 pet-02 pet-03 pet-1 pet-15

Kompanija Vitinka na sajmu privrede u Mostaru

12. 04. 2018

vitinka-vivia-sajam-privrede-mostar-2018jpg

Po prvi put ove godine, kompanija Vitinka učetvuje na mostarskom Sajmu privrede zajedno sa izlagačima iz dvadesetak zemalja svijeta, među kojima su i gosti iz Kine, Mađarske i Italije.  Sajam, koji traje do 14. aprila, otvorio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Štand Vitinke tokom 5 dana trajanja festivala posjetiće brojni poslovni partneri ali i posjetioci koji će imati priliku da pored naša dva noseća brenda: mineralne vode Vitinka i prirodne izvorske vode Vivia probaju i degustrijau i ostale prozvode : Exotic sa ukusima Kruška i Limeta Marakuja kao i liniju multivitaminskih sokova iz linije Vita, te naše gazirane napitke Colu i Naru i voćne sirupe, a  najviše pozitivnih kritika definitivno je pobudio novi Vitinkin energetski napitak Rooster koji je ocijenjen prvoklasnim proizvodom.

"Drago nam je da smo ove godine po prvi put učesnici sajma u Mostaru, najveće privredne manifestacije u regiji. Tokom dana trajanja festivala predstavićemo naš asortiman proizvoda koje će posjetioci moći degustirati. Ove godine posjetioci mogu probati i nas novi proizvod, energetski napitak Rooster. Danas, na otvaranju sajma, naši potrošači i poslovni partneri degustirajući  proizvode učinili su da naš štand bude jedan od najposjećenijih, a vjerujemo da će tako biti i u danima koji su pred nama. I ubuduće ćemo kao kompanija voditi računa o kvalitetu naših proizvoda jer su čistoća naših nedirnutih izvora, odgovorna domaća proizvodnja i naravno zadovoljni potrošači naša najbolja preporuka. " izjavili su ovo na otvaranju sajma iz kompanije Vitinka ističući zadovoljstvo zbog učešća na Sajmu u Mostaru.

Vitinka-Vivia-sajam-privrede-Mostar-2018

Vitinka-Vivia-sajam-privrede-Mostar-2018

Vitinka-Vivia-sajam-privrede-Mostar-2018

OSTALE VIJESTI