vitinka-6 vitinka-03-kiddy staklo-03 staklo-07 staklo-1 pet-02 pet-03 pet-1 pet-15

Exotic - Zlatna medalja na sajmu ZEPS 2015.

09. 10. 2015

vitinka-exotic-zlatna-medalja-zeps-2015jpg

Kompanija Vitinka a.d. iz Kozluka dobitnik je zlatne medalje za kvalitet proizvoda Ruža Zeps-a na ovogodišnjem 22. po redu Generalnom BH sajmu ZEPS 2015. Zlatnom medaljom ovaj put okitila se Vitinkina Kruška, iz linije brenda Exotic.

„Kruška je rezultat naših stalnih nastojanja da kvalitet bude na visokom nivou. Nikad običan Exotic Kruška savršen je spoj prirodne mineralne vode, voćnog soka i prirodne arome kruške i predstavlja jedan od naših novih brendova i ukusa koji su se pojavili na tržištu sa potpisom Vitinke. Jako nam je važno da stručnjaci potvrde kvalitet naših proizvoda, ali nas posebno raduje što i svi naši konzumenti, koji su imali priliku i da u Zenici degustiraju naše proizvode, takođe prepoznaju visok kvalitet Vitinkinih brendova i što nam ukazuju povjerenje", istakli su na ceremoniji uručenja medalja čelnici kompanije Vitinka.

Ovogodišnji sajam ZEPS 2015, koji slovi kao najveći sajam u Bosni i Hercegovini, održan je pod parolom “Kupujmo domaće, gradimo BIH” a učešće je ove jeseni uzelo preko 400 izlagača iz više od 20 zemalja svijeta sa tri kontinenta.

vitinka-exotic-zlatna-medalja-zeps-2015

OSTALE VIJESTI